Header foto Ontdek zoveel meer

Natuurwerkdag Ouddorpse Bunkerbos

Natuurwerkdag Ouddorpse Bunkerbos

Ouddorp

  • Buiten
  • Varia

Beschrijving

Zin om lekker buiten aan de slag te gaan dit weekend? Kom dan naar de natuurwerkdag van de Natuur en Landschap Vereniging Goeree-Overflakkee (NLGO). Op zaterdag 25 januari worden er weer onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan Natuurele­menten. Deze activi­teiten worden georga­niseerd door de werk­groep terrein­be­heer van de vereni­ging.

De werkzaamheden zijn in het Bunker­bos aan de Hofdijkseweg, eigendom van Natuurmonumenten. De bedoeling is om de bramen rond de elzen weg te halen en enkele elzenstobben opnieuw af te zetten. Ook wordt de opslag rond de poel weggehaald. De organisatie kan weer veel hulp gebruiken. Iedereen die iets wil doen voor natuurbehoud of lekker buiten bezig wil zijn is daarom van harte welkom om de handen uit de mouwen te steken. Er is voldoende gereedschap beschikbaar. De activiteiten starten om 8.30 uur en duren tot circa 13.00 uur.

Het Elzenmeet perceel is te bereiken via de provinciale weg rich­ting Ouddorp, afslag "Stranden" vervolgens en de eerste weg rechts. Dit is de Hofdijksweg. Daarna de tweede weg links de Klinkerweg in, langs de natuurcamping tot bij het fietspad, hier kan men parkeren. De vereniging heeft ook een maandaggroep die ééns in de veertien dagen actief is. Zaterdag kan daar ook informatie over worden ingewonnen. Verdere inlichtingen kunt u krijgen bij Kees van t Zelfde 06-22927409 of bij Cees Appel 06-51010013. Of kijk op www.nlgo.nl.

Contact

Lokatie adres

Natuurwerkdag Ouddorpse Bunkerbos

Kenmerken

Algemeen

56
  • Varia
  • Buiten
Regionaal

Toegankelijkheid

Nee