Header foto Ontdek zoveel meer

Whisky aan het strand

Whisky aan het strand

24 januari Ouddorp

  • Binnen
  • Varia
  • Frequentie: Jaarlijks
Vanaf € 27,50

Beschrijving

Op vrijdag 24 januari 2020 is het derde whiskyfestival op Goeree-Overflakkee:  'Whisky aan het strand'. Het festival  vindt plaats in Zeil en surfcentrum Brouwersdam.

Entreebedrag is  € 27,50. Daarbij  zijn alle whisky's met muntjes te koop. Dus pay per dram, zoals dat in België en bij een festival als The Gathering' van Whiskybase ook gebruikelijk is.  Deze muntjes noemen wij natuurlijk 'schelpen'. Een schelp heeft de waarde van één euro. Bij aankomst krijg je een speciaal whisky 'nosing & tasting' glas. Dat mag je houden. Bovendien krijgt iedereen  bij entree al meteen vijf schelpen van ons mee. Dus je kan gelijk aan de slag! Waarom nog langer wachten? Tickets bestellen.

Er is  een keur aan whiskystandhouders. Naast  de mooie whisky's zijn er heerlijke  hapjes: worst, chocolade en vis. Voorts zijn er andere geneugten zoals een festivalbier. Zie de food en non-food standhouders. Ook is er de mogelijkheid een hapje te eten voor je aan de whisky gaat. Het Surfcentrum zal een dinerbuffet verzorgen. En da's niet alles! Genieten van mooie whisky maar ook aandacht voor een verantwoord alcoholgebruik. Daarom zijn er  speciale festival-bussen. Busverbindingen die de deelnemers vanaf Ooltgensplaat en Brielle langs diverse woonkernen ophalen en ze na het festival weer thuis brengen! Een enkele reis is € 5,-- euro.

Bij de derde editie van Whisky aan het Strand voegen we een nieuw geweldig onderdeel toe: vier verschillende Masterclasses van bijzondere whisky's. Of wil je liever overnachten? Ook dat kan! Het Surfcentrum verzorgt een aantal arrangementen die een aantrekkelijk geprijsde combinatie bieden van entree-diner-overnachting-ontbijt. En om het geheel compleet te maken, komt er weer een festivalbotteling En dat beloofd ècht iets bijzonders te worden! Er worden maximaal 300 entreetickets. Vol is ècht vol. Voor de BOB's zijn er twintig toegangsbewijzen van € 12,50 beschikbaar. Zie ons toegangsbeleid.

Verdere regels staan in ons reglement.

Contact

Lokatie adres

Whisky aan het strand

Kenmerken

Algemeen

84
  • Varia
  • Binnen
Regionaal
Jaarlijks

Voorwaarden

  • Reserveren verplicht
Openingstijden
Geldig op 24-01-20
vrijdaggehele dag

Toegankelijkheid

Ja
  • Geschikt voor mindervaliden