Header foto Ontdek zoveel meer

Zeeland Veilig banner over coronavirus op uw eigen website

banner Zeeland Veiligmaandag 23 maart 2020

23-03-2020
Het is vanaf nu mogelijk om de Zeeland Veilig banner op uw eigen website te plaatsen. Wanneer een bezoeker uw website opent, wordt hij direct op de hoogte gebracht van actuele ontwikkelingen met betrekking tot het coronavirus.

Instructies voor het plaatsen van de Zeeland Veilig banner
Er zijn een tweetal banners die d.m.v. een script getoond kunnen worden op uw eigen website. Het eerste script activeert de banner bij deze coronacrisis en verdwijnt weer zodra de crisis over is (Zeeland Veilig zal deze dan de-activeren). De tweede wordt geactiveerd bij ieder GRIP-incident. Je hebt dus de keuze om hem alleen nu (tijdens de coronacrisis) te laten verschijnen of bij ieder groot incident in Zeeland (nu of in de toekomst).

1. Banner voor tijdens de coronacrisis: <script src="https://meldingen.zeelandveilig.nl/public/widget/bff7a77e5128f3b2279d5a126d007ac0.js"></script>
2. Banner voor tijdens elk GRIP-incident: <script src="https://meldingen.zeelandveilig.nl/public/widget/b8ce886174918ddddd6c1aa1623ebf69.js"></script>

Plaats deze code op de website waar de widget getoond moet worden, bij voorkeur onderin de body-tag. De banner bevat tevens een Duits- en Engelstalige zin. De achterliggende pagina bevat informatie in het Duits en Engels.

« Terug