Header foto Ontdek zoveel meer

VVV Zeeland lanceert fotowedstrijd ´waarom ben jij fan van Zeeland?´

Winnende foto fotowedstrijd 2018dinsdag 30 april 2019

Vanaf 1 mei gaat de fotowedstrijd van VVV Zeeland weer van start. Samen met alle fans laten we Zeeland op haar mooist zien. Dit jaar kan men meedoen via Instagram. Deelnemers kunnen foto's op de tijdlijn van hun eigen account plaatsen met de speciale hashtag #mijnzeelandfoto en de tag @vvvzeeland. De inzender maakt iedere maand kans op een VVV cadeaucard.

Waarom ben jij fan van Zeeland?
Jaarlijks organiseert VVV Zeeland een fotowedstrijd voor haar fans. Anders dan voorgaande jaren, wordt dit jaar de wedstrijd uitgeschreven via het social media kanaal Instagram. Er is voor dit kanaal gekozen, omdat het op dit platform om beeld draait. Het is de bedoeling dat de foto duidelijk maakt wat de inzender bijzonder of mooi vindt aan Zeeland.


Hoofdprijs € 100,00
Foto´s kunnen worden ingezonden tot en met 30 november 2019. Deelnemers maken maandelijks kans op een VVV cadeaukaart van € 25,-. Na afloop van de wedstrijd dingen de maandwinnaars mee naar de hoofdprijs van € 100,-. De winnaar van de hoofdprijs wordt door het publiek gekozen. De foto met de meeste likes, wint.  

Informatie
Volg het Instagram account van @vvvzeeland voor meer informatie over deelname en de voorwaarden of kijk op: www.vvvzeeland.nl/fotowedstrijd.
NOOT VOOR REDACTIE
Voor meer informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met VVV Zeeland, Lianne van Rijn,  Tel. 0118 – 58 77 09 of via email l.van.rijn@vvvzeeland.nl.

« Terug