Header foto Ontdek zoveel meer

Zomer Kinderdagen bij de RTM

woensdag 18 juli 2018

Een mix van stoom en bellenblaas? Sta daar niet gek van te kijken, want op 8 en 9 augustus zijn de zomer kinderdagen bij het RTM-trammuseum op de Punt-west in Ouddorp (begin van de Brouwersdam). Treinen en al het materieel van de RTM wordt geshowd aan kinderen en er is een programma bomvol kinderactiviteiten. Leerzaam en leuk dus!

Hoe de treinen en het openbaar vervoer er vroeger uitzag, daar kom je pas achter als je de RTM in Ouddorp bezocht hebt. En, kom je precies op de Zomer Kinderdagen dan tref je het als kind helemaal. Je wordt namelijk in het zonnetje gezet met allerlei bijzondere activiteiten die door de vrijwilligers van dit museum speciaal voor jou bedacht zijn. Vorig jaar was er een draaimolen, springkussen en een mini-trein waarin jij de machinist of conducteur mocht zijn. Wat het dit jaar in petto heeft, is een verrassing!

Leuk wordt het in ieder geval en je kunt sowieso meerijden met de grote en historische trams van de RTM, die op die Zomer Kinderdagen vier keer rijdt (om 11.45, 13.30, 14.30 en 15.30 uur). Kijk voor meer informatie op: https://www.rtm-ouddorp.nl/index.html.

« Terug