Header foto Ontdek zoveel meer

Strandpaviljoen Brouw

Strandpaviljoen Brouw

Ouddorp

  Beschrijving

  Strandpaviljoen 'Brouw' is een uitbreiding van strandevenementenbedrijf Beware Beach. De surflessen, zomerkampen en andere sportieve uitingen van Beware Beach eindigen steevast met een lekker drankje en een smaakvolle dis bij de aangrenzende strandtent, voorheen de Kous. Begin 2014 nam Beware Beach de strandtent over en toverde deze om in een totaal nieuw concept: Brouw.

  Lokaal
  Strandpaviljoen Brouw ligt op de Brouwersdam, op de grens tussen Zuid-Holland en Zeeland. Daar waar de zee tegen de kust slaat, waar surfers, strandjutters en zonaanbidders hun batterij opladen, maar ook waar goede en gezonde streekproducten worden gebrouwen. Brouw kookt vers, lokaal en eerlijk. Ons bedienend personeel kan je precies vertellen waar de ingrediënten van een gerecht vandaan komen.

  Contact

  Lokatie adres

  Strandpaviljoen Brouw

  Organisatie

  Breen

  Omgeving

  Ligging

  • Openbaar parkeren (gratis)
  • Bij strand/zee

  Kenmerken

  Algemeen

  84
  • VVV

  Openingsperiodes

  De keuken is geopend vanaf 11.00 uur. Wij hebben wisselende sluitingstijden, deze hangen af van het weer en de drukte van de dag.

  Uiteraard willen wij ten alle tijden voorkomen dat u voor een gesloten deur staat, bij twijfel kunt u het beste even bellen naar +31(0)6-82 60 14 24.