Header foto Ontdek zoveel meer

Junior Sales Medewerker (32-40)

donderdag 18 oktober 2018

Ben jij het commerciële talent met oog voor de relatie waar wij naar op zoek zijn? VVV Zeeland is de zoektocht begonnen naar een energieke en enthousiaste Junior Sales Medewerker (32-40).

Wij zijn de VVV Zeeland, een jonge groeiende organisatie die niets liever doet dan iedereen Fan van Zeeland maken.

Wij zoeken een Junior Sales Medewerker die uitstekend in staat is om nieuwe partners aan ons te binden. Je bent alert op nieuwe ontwikkelingen in de markt en vertaalt deze naar mogelijkheden voor de eigen organisatie. Je begrijpt de behoefte van onze partners en speelt hierop pro-actief op in. Je bent resultaatgericht en bent pas tevreden als je relaties (extern/intern) dit ook zijn. Jij maakt onze partners fan van VVV Zeeland!

Wij vragen een Junior Sales Medewerker die de nieuwe klantrelatie voorop stelt. Je hebt affiniteit met B2B verkoop, een afgeronde studie in deze richting en maximaal 2 jaar werkervaring. Je hebt daarnaast affiniteit met (nieuwe) klanten in een dienstenorganisatie. Je bent in staat om op maat en vraaggericht nieuwe klanten te adviseren over de VVV diensten en producten. Tevens ben je in staat op conceptniveau met je klanten te sparren en daar inhoudelijk invulling aan te geven. Hierbij maak je al dan niet gebruik van andere dienstverleners in de markt en natuurlijk je collega’s van andere afdelingen. Je bent een innemende persoonlijkheid die naast verstand van zaken ook vertrouwen uitstraalt. Je bent woonachtig in Zeeland en hebt er geen moeite mee dat je werkgebied met name in Zeeuws-Vlaanderen zal zijn. Je bent in het bezit van eigen vervoer.

Kennis van AFAS (CRM) is een pré.

Wij bieden je een flexibele werkplek met onze 16 locaties door heel Zeeland en een hoofdkantoor in het sfeervolle Domburg, elke maand een marktconform salaris, kilometervergoeding, leuke collega’s en voldoende vrije tijd om van het mooie Zeeland te genieten.

Ben jij de enthousiaste sales medewerker die wij zoeken, ben jij fan van deze vacature? Reageer dan voor 29 oktober via sollicitatie@vvvzeeland.nl o.v.v. Junior Sales Medewerker. Tot snel!

« Terug